Vaste tijden of variatie?

Als Click Vrijwilliger of Opdrachtgever kun je houden van vastigheid. Vaste tijden, vaste dagen of een vast schema. Maar het is ook mogelijk om voor een aantal uren in de week af te spreken of per maand of in het weekend. Die vrijheid is er. Dus ook als je nog schoolgaande kinderen hebt, of maar een uurtje per dag wilt werken of in de avonduren, of voor een bepaalde periode. Dan past CLICK bij jou.

Click is er voor iedereen. Voor elke leeftijd. Voor iedereen die graag andere mensen wil ontmoeten. Iemand die je nog niet kent. Iemand die jou kan helpen of die jij verder kunt helpen. Ook al is het maar voor een paar keer.

Als Click Vrijwilliger kom je gemaakte afspraken na. Als Click Opdrachtgever ben je duidelijk in de opdracht. Dat is duidelijkheid naar beide kanten. En je maakt zelf afspraken over tijden, dagen, etc. Volop vrijheid binnen de gemaakte afspraken. Geen tussenkomst van derden. Je ontvangt persoonlijk de informatie in jouw e-mail. Bij de eerste kennismaking maak je duidelijke afspraken. Dus geen verrassingen achteraf.