Mag ik je helpen?

Mag ik je helpen?

Als je eenzaam bent, of teveel taken op je lijstje hebt staan, als je meer wilt bewegen, of een nieuwe hobby zoekt. Of je formulieren moet invullen en je komt er niet meer uit, Click helpt.
Wil je dat jouw leven anders wordt? Dan helpt een CLICK Vrijwilliger jou verder. Want wij zijn er voor jou.

Zoek je hulp of ken je iemand die hulp nodig heeft?

Meld je dan nu aan! 

Iedereen om je heen heeft het te druk. Soms heb je iemand nodig. Dan is er voor jou nu de mogelijkheid om een CLICK Vrijwilliger in te schakelen. Een CLICK Vrijwilliger geeft je de aandacht die je verdient. Heeft de tijd en komt wanneer het jou het beste uitkomt. Een CLICK Vrijwilliger komt al voor € 4,50 per uur bij jou thuis. Dit is de wettelijke vergoeding voor een vrijwilliger. Dus geen hoge kosten! En geen indicatie, geen procedure, gewoon eenvoudig aanvragen.

Je bent op zoek naar een Click Vrijwilliger bij jou in de buurt. Je wilt flexibel zijn en zelf bepalen hoe vaak en wanneer. Je bent op zoek naar een oplossing. Je wilt nieuwe mensen ontmoeten. Je wilt ook anderen ontmoeten die ook in een situatie zitten waar hulp nodig is. Je wilt er niet alleen voor staan. Dan is een CLICK Vrijwilliger de oplossing. Een CLICK Vrijwilliger is iemand die er voor jou is en die je verder helpt. Ben je op zoek en mogen we je helpen? 

GA NAAR HET AANMELDFORMULIER CLICK OPDRACHT

Post Author: Click Vrijwilligers