Hoe werkt Click?

Click Vrijwilligers is een initiatief om vrijwilligers te belonen voor hun inzet. De Click Vrijwilliger ontvangt hiervoor een vrijwilligersvergoeding. Daarnaast wordt er jaarlijks 2 thema/ontmoetingsdagen georganiseerd waarop vrijwilligers nieuwe ideeën kunnen opdoen of een cursus kunnen volgen. Inzet wordt beloond!

Click Vrijwilligers helpt!

Click Vrijwilligers is een transparante organisatie die zich inzet om betaalde vrijwilligers te koppelen aan mensen die hulp nodig hebben. Soms voor alledaagse dingen, soms voor bijzondere momenten. Of soms om even er tussenuit te zijn.

Samen maken we een Click!

OPDRACHT  –  Iedereen om je heen heeft het te druk. Soms heb je iemand nodig. Dan is er voor jou nu de mogelijkheid om een Click Vrijwilliger in te schakelen. Een Click Vrijwilliger geeft je de aandacht die je verdient . Heeft de tijd en komt wanneer het jou het beste uit komt. Zo vaak als nodig is.

Mensen die een Click Vrijwilliger willen inzetten betalen enkel de wettelijke vrijwilligersvergoeding van € 4,50 per uur, dus geen extra hoge kosten. De inzet wordt afgestemd op de wens om iemand uit jouw omgeving te laten helpen bij een aantal activiteiten. Dit zijn geen werkzaamheden die door bedrijven worden uitgevoerd (zoals schoonmaakwerk, medicijnen, hovenierswerk, etc.).

CLICK VRIJWILLIGER  –  Een Click Vrijwilligers is er wel voor alle dingen die net zo belangrijk zijn. Samen boodschappen doen, knutselen, opruimen, winkelen, computeren, goed gesprek, kopje koffie, muziek luisteren, mantelzorg, wandelen, zingen, luisteren, stress, puzzelen, koken, financiën, voorlezen, leuke dingen doen, even bijpraten en een vast aanspreekpunt voor overleg en nog veel meer… Als Click Vrijwilliger ben je vrij om je eigen uren te bepalen. Dat kan van een uurtje per week zijn, tot max. 30 uren per maand.

De Click Vrijwilliger ontvangt een vaste vergoeding voor de gemaakte uren. Deze vergoeding heeft geen invloed op een (bijstands)uitkering. Wel kan hiervoor een meldingsplicht zijn. De vrijwilligersvergoeding is onbelast. Meer informatie hierover kun je vinden in het aanmeldingsformulier.